COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

AGE SUMMUM

Age Summum tarjoaa aikuiselle iholle ääretöntä kauneutta.Japanilaisten geishatyttöjen kopidohieironnasta viitteitä saanut sidekudosta voimallisesti elvyttävä hieronta on ylellisen rentouttava.

Intensiivisen tehokkkat vaikuteaineet: 1g puhdasta C-vitamiinia, Hyaluronihappo ja Lfe Cellular Medium elyvttävät ihoa voimallisesti, kosteuttavat ja tasoittavat ilmejuonteita ja-ryppyjä.

Tuloksena äärettömän kirkas, tasainen ja kiinteä iho! Hoito suositellaan otettavan 3 hoidon sarjahoitona (1 hoito viikossa).
Hoito 1h, 119-

 


LIFT SUMMUM

Lift Summum on kasvojen, kaulan ja decolletén erikoishoito.!

Hyaluronihappo, ruskea levä Alaria esculenta, mahonkipuun  kuoriuute ja stabiloitu C- vitamiiini päävaikuteaineina siloittavat, ravitsevat, kiinteyttävät ja kirkastavat ihoa.

Parhaiten Lift Summum hoidon vaikutus on kolmen hoidon sarjahoitona ( yksi hoito / viikko). Hoitoa tehostamaan voidaan liittää Hydralift Express sähköinen lymfan avaus ja lihasjumppa.

Hoito 1h,  125,- / 169,- (hydralift expressin kanssa 90 min)


BEAUTÉ NEUVE

Beauté Neuve kasvohoidon raaka-ainepohja on tiivistynyt ja tehostunut.

Hoidon kulku on entistä tiiviimpi ja tehokkaampi. Hoito alkaa hedelmähappojen tehokkaalla kuorivalla vaikutuksella.

Tämän jälkeen tuetaan voimakkaasti solu-uudistusta, mukana Guinot`n patentoima Longue Vie Cellulaire-komponentti!

Hoito vahvistaa ihon omaa hydrolipidistä vaippaa, kirkastaa pigmenttiä, tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Puhdas c-vitamiini stimuloi myös kollageeni-synteesiä.

Lopputuloksena raikas, puhdas, kiinteä iho! Hoito voidaan tehdä yksittäishoitona tai kolmen hoidon sarjahoitona.

Hoito 1h, 119,-.